Geniet van het lachende lied – Trump

Deze week stond in het teken van de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten. Meer dan eens kwamen de mooiste satires en comedy stukken voorbij over de presidentskandidaten.

Na maandenlang de campagnes van de presidentskandidaten te volgen, was deze week het beslissende moment daar. Als grote verrassing voor velen, kwam Trump als grote winnaar uit de de verkiezingsstrijd. Uiteraard kan dat niet onbesproken blijven door onze comedians.

Voor Q Music hebben Edo Berger en Wouter Monden, ook regelmatig te zien in Comedy Cafe Amsterdam, een Q Musical gemaakt. President Trump de Q-Musical. Zij zijn elke donderdagochtend te horen bij Mattie en Wietze op Q Music. Klik hieronder op het filmpje voor het lied.

 

 

Maar Edo en Wouter zijn niet de enigen met een musica(a)l talent. Elke vrijdagochtend schuift Roel C Verburg aan op de Zingstoel bij Rinkeldekinkel, op Radio Veronica. Hij heeft zijn optimisme gebruikt  om te de shock van de verkiezingsstrijd te verwerken in een lied. Het gaat natuurlijk over Trump. Misschien valt het mee. Klik hieronder om de genieten van zijn comedy lied.

We kunnen hier maar een ding uit concluderen. De komende vier jaar, de regeringsperiode van Trump, zal voldoende inspiratie met zich mee brengen voor de comedy en onze comedians.