Stand-up Opera in Comedy Cafe Amsterdam

Zondag 19 en 26 februari is het tijd voor de Stand-up Opera shows in Comedy Café Amsterdam. Tijdens deze show worden Comedy en Opera gemixt, wat zorgt voor een verrassende en verfrissende show.

Een bezoek aan de ‘operacom’ Orfeo van klassiek geschoold zangeres Quirine Melssen; een avond instant comedy, met beroemde aria’s, vileine, wraakzuchtige diva’s, een onovertroffen Hoge C en – last but not least – klassieke rap.

Quirine Melssen performt, entertaint én ontroert, samen met pianist Jorrit van den Ham. Na de show is er nog een foto momentje, waar je met Quirine op de foto kan.

Wat is het supertof om iemand te zien die lekker buiten de lijntjes kleurt en stand-up comedy combineert met opera. Een combi die ik echt totaal niet snapte en waar ik supersceptisch over was. Maar wat was het tof!

Daarbij kiest ze voor het ongewone decor van Comedy Cafe Amsterdam aan het IJdok. In deze ongedwongen setting, met een schitterend uitzicht, neemt ze haar publiek mee in de opera Orfeo ed Euridice van Willibald Von Gluck.

Op een frisse en humoristische manier geeft deze expressieve diva – met een kwart Italiaans bloed en veel toneelervaring – een inkijkje in een tragisch liefdesverhaal.

Geen plannen na de show? Blijf lekker nazitten en diner bij Comedy Café. Kijk hier voor het menu en reserveren.

Bekijk hier de trailer van deze geweldige show. Nóg meer informatie en het laatste nieuws over deze show is te vinden op de Facebook van Quirine. Mis deze show niet door nu jouw kaarten te kopen.


Kaartjes kopen voor de Stand-up Opera show op 19 februari om 16.30 uur kan hier
Kaartjes kopen voor de Stand-up Opera show op 26 februari om 16.30 uur kan hier

Geplaatst op: 17 februari 2017 in: Nieuws, Spotlight