Comedy Kitchen Utrecht

In 1994 vestigde Comedy Café Amsterdam zich op het Max Euweplein in Amsterdam en ondertussen is de comedyclub op cultureel vlak niet meer weg te denken uit de hoofdstad. Van heinde en ver komen mensen naar Amsterdam voor een hilarisch avondje uit en in de loop der jaren verwierven veel stand-up comedians en cabaretiers landelijke bekendheid, mede door het podium dat Comedy Café ze bood.
Zo stonden de afgelopen decennia bv. Javier Guzman, Edson da Graça, Nabil Aoulad Ayad, Rayen Panday, Peter Pannekoek, Arie Koomen, Martijn Koning, Alex Ploeg, Najib Amhali, Kasper van der Laan en Soundos el Ahmadi regelmatig op het podium in Comedy Café.

De oudste comedyclub van Nederland gaat nu uitbreiden, er komt een tweede vestiging in Utrecht! Midden in het centrum, aan de Oudegracht wordt op dit moment hard gewerkt aan iets unieks. In een authentieke werfkelder wordt een comedyclub gerealiseerd, maar Comedy & Kitchen Utrecht is meer dan alleen maar comedyshows. Boven de werfkelder zat jarenlang Grieks restaurant Rhodos en daar komt nu een restaurant vol comedy beleving, waar gasten voorafgaand aan de voorstellingen lekker à la carte kunnen eten en genieten van mooie wijnen, speciaalbiertjes & cocktails. Zo creëeren wij een culturele hotspot voor een compleet avondje uit in hartje Utrecht.

* voorlopig is reserveren voor diner noodzakelijk.
reserveringen@comedycafeutrecht.nl