Diner Arrangement !

Diner arrangement bij NOMAD, het fusion food restaurant naast het Comedy Café

In samenwerking met restaurant NOMAD bieden we je de mogelijkheid om een arrangement te boeken waarbij je kunt genieten van een heerlijk en voordelig 4-gangen menu à € 40,- exclusief drank en exclusief Comedy cafe entree, voorafgaand aan een fantastische show in het Comedy Café.

Je kunt het arrangement alleen reserveren bij Nomad Restaurant via e-mail info@nomadamsterdam.com of nomadamsterdam.com/reserveren.Speciale eetwensen, zoals vegetarisch of veganistisch, dieetwensen of allergieën kun je rechtstreeks aan NOMAD doorgeven per mail of telefoon.Op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag begint de show in het Comedy Café om 20.30 uur en op zaterdag om 21.00 uur. We verwachten je daarom uiterlijk 18.00 uur bij NOMAD, zodat je lekker rustig kunt dineren voor aanvang van de show.

 

Restaurant NOMAD is, behalve op maandag & dinsdag, dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 15.00 uur.

Contact: NOMAD

IJdok 87, 1013 MM Amsterdam

Email info@nomadamsterdam.com

https://nomadamsterdam.com

NOMAD is een uniek gelegen fusion food restaurant op het IJdok in hartje Amsterdam. Chef Denisa kookt de sterren van de hemel vanuit haar Franse keuken met verse, seizoensgebonden producten waarbij zij rekening houdt met zo min mogelijk ‘waste’. Door ingrediënten en texturen afkomstig uit de hele wereld samen te voegen, ontstaat een ongeëvenaard pallet aan smaaksensaties. De excellente bediening neemt je mee op wereldreis gedurende het chef menu vol verrassingselementen. Het sfeervolle interieur en het magnifieke uitzicht op ‘t IJ maken de culinaire beleving compleet.

Eet smakelijk!